Pokok Kucing = Cat Tree (Yeah! our cat tree is done!)

Photobucket

First Aid Kit Kucing

Tikus Mainan DIY untuk si Comel

Photobucket

Fish Ball Treat

Gaya Tidur Si Comel

Photobucket

Guess.. how many cats do i have?

Share

Its time to reveal who's in da house now.. at this moment, at this minute and seconds..

MUSYANG - King of the house..

Photobucket
NYET

Photobucket
BABY @ ABBY

Photobucket
BETTY @ ETTY
Photobucket
DAISY MY DARLING

Photobucket
OMEY

Photobucket
TOTTY

Photobucket
OYEN

Photobucket
SMOKEY


Photobucket
DEMOK

Photobucket
CIK TOM


Photobucket
TOMOT


Photobucket
JERRY

Photobucket
TABBY, ANING, MANIT, CHALIT  and ALIEN

Photobucket
MANJA - for adoption

Photobucket
MANISH - booked for Shima

Photobucket
MANGGISH - booked for Sha


Photobucket
GINGER and SLY - for adoption

10 comments:

meowwmania said...

waaaa banyaknya kucin dier, tomey tomey semuanya geram geram gerammmm!!

m.q said...

ramainya.....

bunny ;) said...

aaaaa a cat heaven?! best nyaa kalau dapat main2 dengan diorang semua serentak sis. semua hensem2 belaka pulak tu. diorang semua get along with each other ye sis? :DDD

haa baru nampak byk muka daddy manggish & manish. <3

dearcats said...

MW - kita suka kucing mmg mcm tu.. pd hal tak la tomey mana pun tp geramm manjang hehe..

bunny - dpt main serentak?.. mau 1 hari nak membelek depa tu Sha oit.. dr pagi mmg belek dia orang la ni.. hubby pun dah tau half day kekadang sis dlm rumah kucing sis tu.. bercakap dgn depa haha!.. minggu ni kalau tak pe aral nak buat projek cat tree yg dah berbulan tergendala huhu!

bunny ;) said...

hahaha, sha membayangkan kat tempat lapang, main lari2 dengan diorang. macam fairytale? :D setengah hari sis? hebatnya. sha dengan kyon, koko dulu pun kalau nak bersihkan diorang wah wah lama benar. lagi2 kyon tak reti duk diam lebih dr 5 saat :P

cat tree DIY ke? bestnyeee. sha igt nak beli 1 nanti :) mahal betul la kat luar tp nak buat sendiri tangan ni tak reti bertukang pulak.

btw sis, sha ade post baru pasal kyon. if sis tak kisah boleh bagi pandangan kalau2 ada care nak train behaviour budak kecik tu kot sis ade berdepan ngan kitten same active dgn kyon? hehehe.

princessayang said...

Suka Smokey.. macam kucing yana masa kecik2 dulu..klo my big brother tgk smokey ni, confirm dia suruh ambil bawak balik...hehehehe..

Setengah hari eh kak Gee??
sama la.. yana blek dr opis kemaskn hal diorg dulu..sampai lupa kena masak ntk huby..hehehe..

DearCats said...

bunny aka Sha.. hang ni byk betol imaginasi hehe.. sampai sis pun terikut2 imagine ahaks! hmm psl Kyon tu sis ada cdg guna difuser feliway.. cuba je..

princessayang aka yana - Smokey penah sis iklan 4 adoption di PF, ramai yg nak, sampai ada seorang selebriti tu dok email sis hampir tiap hari dok kenen dia hehe. tup2 suami tak izin bagi adopt pulak..
Dia mmg special, bulu senang jaga, tp skrg dia jd rocker sbb tgh on heat.. lom neuter, hubby nak baka dia..

Psl kucing ni mmg la.. kita dok belek kucing, dapo tak berasap smpi smlm hubby kenen nak cari maid.. muhaha!

psst.. sis dah buat appointment neuter anggish anish esok!

yaya said...

OYEN looks so beautiful!

AKu ade sekor yg serupe cm si demok tu tapi kale dye full grey. Manja giler. haha ...name dye "bulu".

Tariq said...

bahagia semua kucing2 tu..dapat tuan yang jaga dia.. :)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Nak semuaaaaaaaaa!!!!! (tamak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...