Pokok Kucing = Cat Tree (Yeah! our cat tree is done!)

Photobucket

First Aid Kit Kucing

Tikus Mainan DIY untuk si Comel

Photobucket

Fish Ball Treat

Gaya Tidur Si Comel

Photobucket

A cat and kittens for adoption

Share


Salam Diha. Menjawap soalan Diha, sebenarnya DC telahpun mengiklankan mereka di laman web petfinder sejak 9 Disember dan menerima berpuluh-puluh permintaan melalui laman web tersebut, email dan Yahoo! Messenger (YM). DC terpaksa men'disable' kan YM kerana amat mengganggu tugas2 di pejabat.  Diha boleh klik dan layari link tersebut.  (Anyway, I am deeply touched by your post named  'Osaka')



Sehingga kini, hanya 1 ekor yg bernama Oren 1, DC reserve untuk adopter  yang juga merupakan cat rescuer  dengan SPCA yang tentunya berpengalaman dan tinggal dalam satu daerah (Selayang)  dengan DC.

Berikut ialah kucing2 DC untuk adoption. Sila klik caption gambar untuk mengetahui biodata kucing. Link tersebut akan membawa anda ke laman web petfinder. Sesiapa yang berminat sila email DC  - rozzygee67@gmail.com

Take Us Home Purrlease.. (6 weeks)

Manja.. (9 months)
Ginger & Sly (6 months)


3 comments:

NaddY said...

wah geramnyerrr tgk...klu sbb tak penuh quota mesti dah amik nih...

diha said...

hai DC =) thank you so much sbb concern psl Osaka. rasenye memang osaka dah diculik orang. memang takde rezeki saye nak tengok die membesar. harap2, orang yang ambil die tu dapat jage die dgn baek dan bagi die makan makanan yang sihat. yang paling saye terkilan, saye takde gambar die yang betol2 clear untuk dibuat kenangan. mmg takde rezeki ;(
btw, saya ade email pade DC tentang oyen 1. terasa mcm nak adopt die lagi2 sebab die jantan. adoption tu maknanya, saya akan dapat bela die sampai bila2 kan?

DearCats said...

NaddY - jgn kata naddy, DC yg ada 25 ekowww ni punnnn kalau boleh tak mau let go dan nak ambik lagi..muhahaha.. tamak haloba betol hehe

diha - DC dan balas email diha. ye, adoption tu bole ambil dan jaga sampai bila2 dan sesekali atas dasar kepercayaan, harap dpt beritahu pd DC akan perkembangan kucing tu atau khabarkan pd DC jika ada masalah yg berkaitan atau yg sewaktu dgnnya :) Akak lebih percaya pd adopter yg ada blogs sbb boleh monitor psl kucing yg diambil tanpa kita perlu bertanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...