Pokok Kucing = Cat Tree (Yeah! our cat tree is done!)

Photobucket

First Aid Kit Kucing

Tikus Mainan DIY untuk si Comel

Photobucket

Fish Ball Treat

Gaya Tidur Si Comel

Photobucket

Santapan KFB

Share

Sekarang ni rutin bangun pagi, mesti prepare makanan untuk anak2 oyen yg semakin membesar. Mereka tu mcm dah tak pandang ibunya lagi.. asyik pandang DC je. Tangan DC pun dah semakin banyak 'tandatangan halus' hadiah dari anak2 Oyen setiap kali DC beri mereka makan. Maklumlah dah pandai memanjat, tangan DC pun mereka jadikan scratching post la..

nak snap gambar mrk ni kena letak dlm box baru boleh snap.. 

Dalam leka melayan dak2 kecit tu.. DC terpandang ke lantai.. Jessie the munchkin is talking to DC..



i want too mommy! *sila abaikan keadaan di sekeliling Jessie - itu keadaan biasa setiap pagi :)*

Jessie semakin hari semakin membelon besarnya especially dekat belly dia mcm kucing pregnant err 2 bulan (kalau manusia pregnant 8 bulan la).  Masa sibuk melayan Jessie, DC terpandang satu keadaan yang luar dari kebiasaan...

Bulu burung?
DC belek lg dekat..

Confirmed! bulu burung!
Siapa punya angkara ye?

Musyang ke? *nmpk tak telinga dia kepet?*

Abby ke? *rasanya tak sbb dia wat dek masa tanya*

Daisy ke? *emmm... musykil*
Etty?
 Mereka saja yg dlm fikiran DC.. takkan Jessie dan takkan Nyet sbb Nyet hanya tahu tangkap tikus dan makan ikan bilis dan Jessie hanya tau makan dalam tin..

Mereka dah dapat makanan western KFB *kentucky fried bird* rupanya malam tadi..

Tiba2 DC teringat gambar Musyang yg lama.. 


Adakah Musyang?.. DC di selubungi misteriiiiiiii.....

6 comments:

NISS said...

baru dapat cucu..oren n itam..:)

NaddY said...

jgan biarkan hidup anda diselebungi misteri...hihihih...
siasat jangan tak siasat...

meowwmania said...

hehe...mistriiiii

comel sggh budak2 tecit itu, gewammm

Redzuyatt's said...

sedap tuh KFB.....huuuu..

diha said...

awak punye meow kaler oren tu reminds me of mine.. die baru hilang 2 hari lepas.. tak tau mane die pergi.. adik saye lepas kan die kejap pastu terus hilang.. umur die baru je nak masok 4 bulan.. sedih btol sbb dlm byk2 kucing saya, die punye bulu paling lawa sbb setiap kaki die ade stokin putih.. anak kucing kalau merayau, die pandai cari jalan balik tak?
;(
http://khayalanituindah.blogspot.com/

liyana said...

suke sangat blog ni sebab dapat tau banyak pasal kucing and kongsi cerita... im cat lovers 2! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...