Pokok Kucing = Cat Tree (Yeah! our cat tree is done!)

Photobucket

First Aid Kit Kucing

Tikus Mainan DIY untuk si Comel

Photobucket

Fish Ball Treat

Gaya Tidur Si Comel

Photobucket

Award dari catlovers! *rasa snow turun keliling*

Share

Award from Miszlullaby


Cantikkan award bling-bling ni? Award ciptaan seorang penuntut dari Moscow bernama Misz Lullaby a.k.a. ML ini DC dapat dari blogger - NISS dan Meowmania hehe.. Pesanan penaja buat Niss dan MM - Cool tak pa, jgn Cold ihikss..

Soalan pertama DC bila dapat award, emm mana nak DC parking ye award ni?.. Rasa nak rombak balik segala widget yg ada ni sbb collection award dah bertambah ni .. *wink*

Perkara pertama bila kena getah tag ni, DC cari sumber award. Tu yg dpt terjah blog ML, cun orangnya, tiuttt sgt dia main snow.. *jeles tauuu! kat sini DC rasa snow dlm peti sebok jeee*  Dianya gambaran sijuk tu sampai DC terus follow dia hik hik!

1) Bila korang suka tulis entry?
Paling suka time dok opis la sbb internet laju ahakss! tp bahan2 dah siap dr rumah.
Hari minggu time cari ilham tp kalau ada masa lapang baru buat online terus..Selalunya siap kol 1 pagi! 

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
tatak lorr!.. mana simpat..kelija maaa..

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
Blog Shahila Shaifful wpun dak ni susah nak update, nak gak singgah hehe
Blog Sabrina sbb suka tgk cara dak pames ni bela kucing mahal
Blog Meowwmania sbb dia ni ada je idea dah la cun pastu wat lawak selamba

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
Agak2 dpt ke jumpa?.. tp kalau dpt jumpa, 1st ckp 'assalammualaikum' laaa

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
korang rasa2 bleh tak tag meowwmania dgn niss balik?
muhahaha sampai kesudah berputaran mcm tu je hehe..
ok la.. ni la dia blogger yg dpt tangkap ahakszz

1. Blog Baby
2. Blog Cik Pija
3. Blog Naddy
4.  Blog Misz Pinkie Winkie
5. Blog Ms J

5 comments:

meowwmania said...

suka jawapan yg no 4 tu, jawapan anda sgt mantopp! hikhik...

Misz Pinkie Winkie said...

thanks akak bagi award.
insyallah lin reply.
jawapan akak memang sempoiii

NISS said...

hahaha..kalo kene tag balik..mau muntah..huhuhuh..smpi ke anak tomei beranak pon xabis2x.. lagi..;p

KaTTe'PuSS said...

sis... kalau kawan memblogging ni xramai mcm mane baby nak tag balik.. waaa camtu tag akak balik la.. huuu...

miszlullaby said...

thanx coz sudi amek award ni.ML follow cni.

minat kucing eh, jenguk la lovemeow.com =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...