Pokok Kucing = Cat Tree (Yeah! our cat tree is done!)

Photobucket

First Aid Kit Kucing

Tikus Mainan DIY untuk si Comel

Photobucket

Fish Ball Treat

Gaya Tidur Si Comel

Photobucket

Wordless Wednesday - 03/08/2011

Share

14 comments:

meowwmania said...

dah macam karpet gulung huhuu...

bunny ;) said...

WAKAKAKA KYONNNN XD good morning sis, good morning jgk kat kyon syg XD ♥

isk isk tgk gmbr byk2 ni makin membuak2 rindu >.< *lempang diri sdri*

m.q said...

debusnye budak ni....
rasa mcm nak popok saja

scratch scratch scratch...

DearCats said...

meowwmania - i likeeeee!!

DearCats said...

bunny :) - Sha .. suka sgt dgn smack down hehe.. ha Kyon ni jenis selamba.. agaknya dia selesa kot tu yg buat dia streching badan mcm tu.. actually dia tido tu tau.. haha!

DearCats said...

m.q - popok jgn tak popok! hehe.. ni scratch3 ada kap wau ta wau ke? *gurau je*

Esah said...

yawnnnnn!!! ngantuk nyer awal2 pose ni.. tido besh ni.. zzzzzzZZzzzz

Cat-from-Sydney said...

Kyon the carpet gulung? Jangan jadi carpet terbang sudahlah. Gerammmmm...comey dia ni. purrr *giggles*

WuMing said...

Comelnya Kucing nii...

Effa ♥ said...

comel sangat. geramnya!! :D

Misz Pinkie Winkie said...

bukan main lagie dia menggeliat.
eii,..geramm sangat

May Maisarah said...

Whoaaa......gegiler comel! Aaaa..geram2!!!

bunny ;) said...

lahhh tidoo kee? mata terbukak tu. tu la sis, tpt sis nyaman la dorg pun suke. hehehe XD Kyon mcm 'my-pace' pny kucing pade sha. die ikut timing die je. pagi2 td sejuk2 siap p keje, tgk gmbr tu rase cam nk tido balik je kalau nk lg bes rase nk tido dlm cat house tu seblah kyon. dulu kalau kyon tido dlm rumah sha suke menyemak dan menyibuk seblah die keke XD

WuMing said...

Orang kata, orang yang bela binatang ini akan sentiasa ceria.. dan sihat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...