Pokok Kucing = Cat Tree (Yeah! our cat tree is done!)

Photobucket

First Aid Kit Kucing

Tikus Mainan DIY untuk si Comel

Photobucket

Fish Ball Treat

Gaya Tidur Si Comel

Photobucket

'Adolf Hitler' Meowers

Share

DC tak pernah terfikir rupa kucing digambarkan sebagai rupa manusia. Tapi ada rupanya di kalangan kita manusia yg berfikiran begitu.  Kalau begitu DC belum boleh dikategorikan sebagai 'fanatik kucing'! :)
DC sebenarnya terjumpa 1 laman web dibuat khas untuk kucing2 berwajah Adolf Hitler -Cats That Look Like Hitler!. Mereka gelar kucing2 sebegini sebagai "Kitler". Percaya atau tidak, setakat ini sejumlah 5621 gambar kitlers yg diterima oleh laman web ini untuk dipamerkan menerusi link add YOUR kitler!.

Cuba lihat antara wajah2 Kitlers yang ada di situ..

Nama Kitler ni SNOWBALL - ( DC vote for this one!)



ADOLFO - iras tu ada.. tp dia nmpk sedih..
NIBBIE

MARBLE

PARIS

TOMATE - dikatakan mempunyai misai 'Tom Selleck' instead of misai Hitler :)


Terdapat link 'We HATE Kittlers! dalam laman web ini yang menyiarkan kata2 dan pendapat mereka yg tidak suka laman web ini diwujudkan. Antara sebab yg ketara di suarakan ialah laman web ini seolah-olah menyokong facist racism dan bahan gurauan kepada bangsa Yahudi.

Tidak kurang juga link 'We LOVE Kittlers!' yang mempamerkan suara mereka yg begitu menggemari dunia kucing dan juga untuk mereka yg suka lihat perubahan dlm dunia berita di internet.

DC tidak bertujuan memberi promosi terhadap laman web ni atau mengaibkan sesiapa. Ianya sekadar pengetahuan untuk kita kongsi bersama dan yg lebih tepat - kerana naluri kekucingan DC :)


Psst : nak tgk ada tak kucing rupa Kak Pah (Sharifah Aini) kita yg byk tahi lalat di muka hehe..

6 comments:

Princess Ayang said...

semua comel.. geram tgk..
diorg ni, pasal kucing pon nk gaduh kan?

umi_e said...

Salam... cute2 semuanya...

*cat lovers*

meowwmania said...

alah share gmbr kucing je ponn..jgn di aniaya kucing tu sudah, kann

Ms J said...

Muka Snowball tu mmg ganazz... :)

Namie Amir said...

ha..kt b;kg rmh namie ada sekor yg muka cam hitler ni..namie pnggey hero hindustan..mmg ganas betol, suka berak dalam pasu bunga, bila pindah pasu pi tempat tinggi pun still nak panjat berak jugak..haiyoo

Kimi said...

Nibbie should be called V for vendetta! letih kalau masuk bilik ada kitler nih...kena angkat tangan "hail hitler"!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...