Pokok Kucing = Cat Tree (Yeah! our cat tree is done!)

Photobucket

First Aid Kit Kucing

Tikus Mainan DIY untuk si Comel

Photobucket

Fish Ball Treat

Gaya Tidur Si Comel

Photobucket

Diari Oyen - Part 4 : Omei (Tabby 2 - the husky)

Share


Mommy used to call me Husky, the Tabby 2
but lately mommy call me 'Omei' the torbie..
she took this picture of me yesterday.. when i m about to take a nap



















i am now 13 weeks and 2 days old
but mommy said i am still small.. in fact, the smallest and.... 





















.. hardly put on weight too.. err mommy! i tawt i taw another puddy tat!



















she always talk to me.. which sometimes i dont understand at all haha!  


















err.. why this grass isnt green? purr...

















Mommy.. i'm tired..

















Agak2 la kan.. owner yang dah booking Omei ni untuk adopt.. tu boleh tahan tak tengok how adorable she is?  :)





10 comments:

kaptentora said...

waa.xtahan....mommy here

NISS said...

shomel nye die..dc.kalo tomei peggy lagi..leh tak tolong bg kan kat org..;)

Misz Pinkie Winkie said...

tak boleh tahan lin rasa.
omeiii sangat cutee lah kak.
eiii..geramm..kaler cam bengal.

DearCats said...

kaptentora - hahaha! mommy dia sudah mari!

DearCats said...

NISS - err.. tak paham. Maksud Niss, kalau mak omei (Oyen) preggo lagi, Niss nak eh?..

DearCats said...

Misz Pinkie Winkie - tu la.. kaler dia pun cerah, tak macam tabby biasa. Tak pasti Omei ni jadi semi-long hair atau shorthair. Rasanya mcm ke arah berbulu panjang mcm mak dia sbb bulu dia tak menguncup mcm akak dia, TAbby 1.

Cat-in-Sydney said...

Aloloh....omei memang tomei.... purrr.....meow!

Faizal n Fashitah said...

Aaaaaa...cuteeee XD

meowwmania said...

ya Allah geram nyerrrr....rasa macam nak polok polok jer...gewamm!!

NISS said...

huhuhuh..bkn la dc.mksud niss kalo kucing niss tomei..preggy nak mtk tolong dc crkan org yg nak kucen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...