Pokok Kucing = Cat Tree (Yeah! our cat tree is done!)

Photobucket

First Aid Kit Kucing

Tikus Mainan DIY untuk si Comel

Photobucket

Fish Ball Treat

Gaya Tidur Si Comel

Photobucket

Selebriti dan Kucing

Share

Selebriti tidak terkecuali dari meminati kucing. Ketika mengamati beberapa keping gambar dari beberapa laman web, DC dapati ada di antaranya nampak ketara, 'palsu' - kucing dijadikan sebagai gambar hiasan bersama selebriti, bukannya kucing peliharaan mereka. Terpulang kepada anda.

Anna Lynne McCord, pelakon 90210 membawa kucingnya, Mouse ke set penggambaran.
Beberapa keping gambar beliau, bersama kucingnya boleh didapati di Zimbio



Pelakon Chloe Sevigny, pemenang best supporting actress 2010

Aktres Amerika, Zooey Claire Deschanel

Nicole Ritchie - rasanya gambar ini dalam satu adegan lakonan..

Cameron Diaz

Pete Doherty bersama 2 ekor anak kucing

Pete Doherty dengan kucing tux..
Nampak mcm Pete suka pada kucing, tapi rasanya itu bukan kucing dia..

Model Spanish River Viiperi bersama seekor kucing Sphynx
Confirm bukan kucing dia :)

Jimmy Smits dengan kucingnya bernama Mini Me disiarkan dalam life.com

Nicholas Cage - 1989


George Michael bersama kucing calico di rumahnya di London (1980)
Gambar dari life.com
Jay Leno - 1993


Winston Churchill membelai seekor kucing.
Gambar ihsan dari web Jenna Skarzenski

Winston Churchill sekali lagi didapati membelai seekor kucing di Liverpool Street Station (1952).  
Gambar dari life.com
Bill Clinton
Ernest Hemingway. Kenal?
Mark Twain
Paul McCartney

Aktor Marlon Brando bersama kucing yang sedang tidur di belakangnya.
Gambar diambil di rumahnya di Los Angeles pada 1954 - life.com


Paulina Porizkova - model dari Republik Czech
Gambar ke dua Paulina Porizkova yang DC jumpa pada tahun yg sama 1985 -
agak meyakinkan kucing tu merupakan kucing peliharaannya.

John Travolta
Drew Barrymore

Sean Connery bersama anak kucing pada 1993

Giorgio Armani bersama kucing Couture pada 1982
Nicole Kidman
Nicole Kidman, semasa kecil bermain kucing
Gambar dari web Nicole as a child
Michelle Trachtenberg

Susan Boyle
Kellie Pickler

Fasha Sanda dan err.. tak pasti sama ada itu kucing beliau atau tidak :)



Jane Fond dengan aksi yoga bersama kucing siam
Ada banyak lagi gambar selebriti bersama kucing.. tapi ini lah sahaja yg dpt DC sertakan untuk tatapan bersama :)


8 comments:

VIVIAN said...

rasanya fasha sanda memang ada bela kucing..pernah tgk post berkenaan kucing die..

NISS said...

selalu tgkp pic kucing je..jarang tgkp pic bersame2x..huhuhuh;p

eTa said...

hemingway nyer cat tu, mmg matching ngan tuan.

Cat-in-Sydney said...

Aunty DearCats,
I'm a celebrity as well as a cat. How about that? purrr....meow!

aby said...

salam ziarah dari aby ..
blog yg baru dibuat utk join blog pencinta kucing ...
http://dorobeescattery.blogspot.com/2011/02/tribute-utk-yang-pergi-dahulu.html

bercakap psl selebriti dan kucing,
masa Cat Show My Cats di PICC pt jaya, nampak artis maya, yg kebetulan dapat jolokan artis mata kucing ...

Juz Call Me Sharz said...

haha..ade gak terselit fasha.. =)

meowwmania said...

harapan saya semoga semua orang kat dunia ni punya rasa suka dan sayang pada kucing dan haiwan, kan best kalau macam tu tentu takde haiwan terbiar kan :)

keen said...

kucen oren paling atas tu sebijik macam MIKKA saya...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...